You are currently viewing Sådan kan du nyde en weekend i New York på et budget

Sådan kan du nyde en weekend i New York på et budget

Der er masser af gratis ting at lave i New York City, især hvis du er villig til at gå lidt rundt. Start med en gåtur i Central Park, besøg Metropolitan Museum of Art, og nyd udsigten fra toppen af Empire State Building. Hvis du vil bruge lidt penge, kan du overveje at købe et Metrocard til ubegrænsede ture i metroen eller tage på en rundtur i et af de mange kvarterer, der udgør denne utrolige by.

Lørdag aften kan du tage til Times Square for at se de klare lys og den hektiske aktivitet. Du kan også se et Broadway-show (prøv TKTS for at få rabatbilletter) eller nyde en middag i verdensklasse. Husk bare at spare plads til dessert – New York er hjemsted for nogle af de bedste bagerier i verden!

Om søndagen kan du benytte dig af den gratis adgang til mange af byens museer, herunder Museum of Modern Art og Guggenheim. Du kan også gå en tur på et af byens markeder for at købe friske råvarer og andre lækkerier. Endelig kan du afslutte weekenden med en gåtur over Brooklyn Bridge, hvor du kan få en fantastisk udsigt over Manhattan.

De bedste steder at spise i New York City

Hvis du er på udkig efter et lækkert måltid til en overkommelig pris i New York, er du heldig. Der er masser af gode spisesteder i alle kvarterer, og de fleste af dem giver dig rigtig meget for pengene.

Nogle af de bedste spisesteder i byen er mom-and-pop-restauranter, hvor ejerne brænder for deres mad og sætter en ære i at servere et godt måltid. Disse etablissementer har ofte begrænsede menuer, men alt på dem er lavet frisk og fra bunden. Du kan også finde nogle fantastiske indiske og thailandske restauranter i New York samt sushibarer i verdensklasse.

Selvfølgelig er ingen tur til New York komplet uden at smage på nogle af byens berømte pizzaer eller bagels. Og hvis du er på udkig efter noget sødt, kan du ikke gå galt i byen med et stykke New York cheesecake. Find også små gaver til ham i New York.