You are currently viewing Fordele og ulemper ved at købe et smartwatch

Fordele og ulemper ved at købe et smartwatch

Du har helt sikkert bemærket de nye og smarte smartwatch som blandt andet apple har lanceret. Går du og overvejer om du skal være ejer af sådan et? Vi har vendt lidt forskellige fordele og ulemper ved at købe et smartwatch, og du kan også her få lidt inspiration til hvordan du kan bruge smartwatch i din hverdag, samt hvordan du bedst passer på dit smartwatch. 

Det ses som en gennemgående tendens at så snart Apple lancerer et nyt produkt, så går der ikke lang tid før man begynder at se det overalt på gaderne. Det var også det der skete med Apples Apple watch, og selvom at en del andre store mærker også har udviklet smartwatches, så er det nok Apples version som de fleste forbinder med et smartwatch. 

Fordele og ulemper

Der er både fordele og ulemper ved et smartwatch. Den helt grundlæggende ulempe, som er en generel tendens hos Apples produkter, er at deres skærme er porøse. Det er helt klart en fordel med en Skærmbeskyttelse til smartwatch, hvis du vælger et smartwatch fra Apple. Dog er deres skærme – når de ikke er knækkede, virkelig lækre og giver en god touch fornemmelse. 

En fordel med smartwatch er jo selvfølgelig dens alsidige funktioner. Uret kan bruges som en forlængelse af telefonen i så mange dagligdagssituationer. Hvis du har en trådløs gulvvarmestyring kan du endda styre gulvvarmen direkte fra uret. Uret kan desuden bruges når der dyrkes sport, som en tracker for hvor du er aktiv i løbet af dagen, til at besvare opkald, sms’er og til mange andre ting. 

En ulempe som absolut bør nævnes, er den famøse ur-tan som man får. Det er altså et kæmpe minus, at når man har ur på hele sommeren får den klassiske, og utrolig grimme ur-tan på håndleddet.