You are currently viewing Hurtige pakketips til rejsen

Hurtige pakketips til rejsen

En idiotsikker pakkeliste kan afhjælpe meget af rejsestressen. Med vores hurtige pakketips kan du komme problemfrit gennem security med en velorganiseret bagage med alle de vigtigste ting til rejsen.

Sådan pakker du din taske optimalt. 

Rul dit tøj sammen

Du er sikkert vant til at folde bukser og t-shirts fladt, når de lægges ind i skabet, men når det kommer til at spare på pladsen i tasken, så skal du perfektionere din rulleteknik. Skab mere plads og luft i kufferten ved at rulle trøjer, sokker og bukser sammen – sådan undgår du faktisk også folder og rynker i tøjet. 

Kun nødvendighederne i toilettasken

På en lang rejse kan det være rart med en deo og en lille tandpasta i håndbagagen, men makeuppen og parfumerne behøver du måske ikke, mens du sidder i flyveren. Pak en lille toilettaske til rejse, som du kan have med i håndbagagen. Husk at du kun må medbringe beholdere med under 100 ml, og det hele skal kunne passe i en gennemsigtig 1 liters pose.

Lad være med at overpakke

Du kommer med garanti til at købe souvenirer på rejsen, men dem får du nødigt taget med tilbage til Danmark, hvis din kuffert allerede er fyldt til bristepunktet. Prøv at efterlad lidt ekstra plads i tasken, så du kan få nogle gaver eller toldfrie varer med tilbage fra ferien. 

Lad de 5 festkjoler blive hjemme, drop håndklædet og hold dig til 1-2 par sko – du kommer ikke til at mangle noget!

Vær opmærksom på bagagerestriktioner

Hvis flyselskabet siger, at din håndbagage må veje 16 kilo, så er det altså ikke et forslag, det er en regel!

Du gør dig selv, dine medrejsende og flyselskabets medarbejdere en kæmpe tjeneste ved at overholde reglerne, i stedet for at forsøge at springe over hvor gærdet er lavest. Du kommer alligevel ikke på dit fly, hvis din taske er for tung.

Hvis du overpakker dine tasker, så kommer du til at stå i lufthavnen og ompakke, presse dine ekstra par jeans og sweatre ned i din families tasker eller, i værste tilfælde, må du begynde at smide ting ud i skraldespanden.